Termeni si conditii

Termeni și condiții

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.beautyitaly.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile din secțiunea „Cum cumpăr". 

 Confidențialitate

Informațiile furnizate către S.C. GIORGIMEDIA SRL sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. S.C. GIORGIMEDIA SRL nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din baza de date adresa de e-mail furnizata (la cerere). S.C. GIORGIMEDIA SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.

Prețuri

Prețurile sunt actualizate periodic. Prețurile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmării acestora. Disponibilitatea este afișată în timp real.  Disponibilitatea se poate modifica oricând pe parcursul procesării comenzii.

Comenzi și stocuri

Comenzile care au în componență produse care nu sunt în stocul magazinului și nu au fost soluționate în termen de 20 de zile de la data lansării lor pot fi anulate de către reprezentanții SC GIORGIMEDIA SRL.

Acordarea discount-urilor

Discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt cumulative. Se păstrează întotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Discount-ul se calculează după formula de rabat acceptată de legile în vigoare pe teritoriul României. Formula este: Preț final = Preț inițial/((100+Discount)/100). Pentru achiziționarea produselor ce se aduc pe bază de comandă se poate solicita achitarea unui avans de cel puțin 30% din valoarea produsului.

Conformitate

Produsele comercializate prin intermediul www.beautyitaly.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală. 

 

Politica de retur

Conform legislației romanești în vigoare, renunțarea la cumpărare prin denunțarea unilaterală a contractului se poate face în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului și este aplicabilă doar consumatorilor, clienți persoane fizice, care au achiziționat produsul la distanță respectând condițiile O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Contractul de vânzare - cumpărare se consideră încheiat doar în momentul emiterii facturii fiscale și nu atunci când este confirmată comanda telefonic sau pe e-mail.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit, fără să prezinte modificări fizice, lovituri, zgârieturi, etc). CHELTUIELILE DIRECTE DE RETURNARE A PRODUSULUI VOR FI SUPORTATE DE CĂTRE CLIENT!

Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la data denunțării.

Produsele nu se pot returna decât sigilate! Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnării produsului!

În vederea efectuării unui retur vă rugăm să ne contactați fie telefonic la numerele afișate pe site: 0773884067 sau pe email la: info@beautyitaly.ro. După ce ne-ați contactat produsele vor fi expediate la adresa: București, sector 3, str. Râmnicu Vâlcea nr.4, bl. S19, ap. 32.  Nu se acceptă colete expediate la altă adresă. Nu primim la retur produse neambalate. Cele 14 zile în care vom rambursa contravaloarea produselor derulate se scurg din momentul în care produsele returnate ajung în posesia noastră. 

În momentul sosirii, coletului, se va face o scurtă verificare vizuală a coletului în prezența curierului. Dacă se constată urme de loviri sau manipulări defectuoase ale coletului, sau dacă starea acestuia nu este impecabilă din punct de vedere al integrității, se va face un proces verbal care să semnaleze aceste probleme și o copie va fi înmânată curierului. Toate coletele primite și care respectă aceste condiții de returnare vor fi desfăcute și fotografiate pentru a consemna starea la recepție a produselor din interior, și pentru a verifica dacă starea produselor este identică cu starea lor din momentul completării formularului de returnare (în momentul completării formularului, pe baza asumării răspunderii, clientul trebuie să consemneze starea produselor în scris și/sau prin fotografii). Orice inadvertență între starea declarată de consumator la completarea formularului de returnare și recepția propriu-zisă a produselor de către personalul nostru specializat va conduce respingerea returului produselor, clientul fiind răspunzător de transportul acestor produse până în sediul nostru.

Clientul va fi înștiințat în termen de 72 de ore de la primirea coletului de această situație și va putea alege dacă primește înapoi pe cheltuiala sa, produsele neconforme cu declarația sa și produsele care nu mai sunt în aceeași stare în care au fost livrate inițial clientului. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, societatea noastră are dreptul de a refuza restituirea sumei cu care a fost cumpărat produsul, sau la opțiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

 

Condiții de garanție și service:

Produsele cosmetice beneficiază de garanție, conform legislației în vigoare:

- OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată (r2), cu modificările și completările ulterioare;

- Legea nr. 148/2000 privind publicitatea, cu modificările și completările ulterioare;

- Legea nr. 178/2000 privind produsele cosmetice abrogată prin Ordonanța de urgență nr. 2/2014 pentru modificarea și completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Toate produsele comercializate de către www.beautyitaly.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. În cazul produselor vândute și livrate de www.beautyitaly.ro, certificatele de garanție sunt emise direct de producător.

 

Mărci înregistrate și dreptul de autor:

Toate mărcile, numele de brand și produse sunt proprietatea producătorilor respectivi. GIORGIMEDIA SRL nu deține aceste nume de mărci. 

Toate elementele din acest site (texte și imagini, video) sunt în proprietatea SC GIORGIMEDIA SRL și nu pot fi reproduse sau copiate fără acordul scris al proprietarului.

Daca sesizați că www.beautyitaly.ro a încălcat involuntar anumite drepturi de autor vă rugăm să ne transmiteți o sesizare în acest sens la adresa: info@beautyitaly.ro

 

Stimați consumatori, formularul de mai jos se trimite completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract.

______________________________________________________________________________

*Prezentul formular se trimite completat doar în cazul în care doriți returnarea produsului/produselor achiziționate.

 

                                                      CERERE RETUR PRODUS

 

   Către SC GIORGIMEDIA SRL, cu sediul în București, sector 3, str. Rm Vâlcea nr. 4, bl. S19, ap. 32, număr de telefon: 0773884067, adresa e-mail info@beautyitaly.ro

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse: ______________________________________________________________________________________________________

 

_______________________________________________________________________________________________________

 

_______________________________________________________________________________________________________

 

Motivul returnării fiind: ___________________________________________________________________________________

 

______________________________________________________________________________________________________

 

Comandate la data: ________________________  

 

Primite la data: _______________________  

 

Doresc să primesc contravaloarea în bani pentru returnarea produselor achitate, găsiți mai jos informațiile financiare. (Datele sunt necesare pentru returnarea contravalorii produselor achitate, singura opțiune fiind transferul bancar, iar toate comisioanele bancare vor fi suportate de către SC GIORGIMEDIA SRL).

Am luat la cunoștință că prețul returnării produsului/produselor va fi suportat de mine(client). Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile din secțiunea „Termeni și condiții" din cadrul site-ului www.beautyitaly.ro

 

 Banca:________________________________________________________________________________________________

 

Contul:_________________________________________________________________________________________________

 

Nume/Prenume:_________________________________________________________________________________________

 

Adresa : _______________________________________________________________________________________________________

 

Număr telefon:_____________________________, E-mail: ___________________________

 

Sunt de acord cu acest formular de notificare cu privire la retragerea mea din contract.

 

Data _____________________ Semnătura____________________________